Petitchef

Focaccia cu prosciutto

Aperitiv
4 porții
2 ore
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g faina alba

250 ml apa

25 g drojdie

150 g prosciutto sau bacon afumat

50 g untura sau unt

8 g sare

1\2 lingurita zahar

1 ou batut pt uns

Preparare

  • Prosciutto sau baconul le faramitam in robotul de bucatarie,amestecam cu faina ,sarea,untul sau untura topite,apa cu drojdia(maia),zaharul; Punem coca la crescut cam 50-60 minute.
  • Dupa ce a crescut intindem foile le asezam in tavi unse folosit 2 tavi rotunde 26cm-;ungem cu ou batut mai lasam la crescut cam 30 minute si introducem in cuptorul cald timp de 20 -25 depinde de cuptor la o tempereatura de 210°C; poate fi un aperitiv foarte gustos sau o gustare deosebita pt noi toti!





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto
Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitateProsciutto di Parma – produs italian de inalta calitateProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasicaProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: