Petitchef

Gherute de pisica

Aperitiv
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
150 g ciocolata neagra

100 g ciocolata alba

100 g zahar pudra

250 g unt moale

1 plic zahar vanilat

300 g faina

sare

2 albusuri

Preparare

  • Se topesc pe baie de aburi 50 g ciocolata neagra si apoi se lasa sa se raceasca un pic.
  • Se mixeaza bine untul cu zaharul vanilat, apoi se inglobeaza faina, zaharul pudra, sarea si albusurile batute spuma.
  • La sfarsit se adauga si ciocolata topita. Aluatul se spriteaza pe tava tapetata cu hartie de copt, apoi se baga in cuptorul preincalzit la 200C si se coc 10 minute. Cand le scoatem din cuptor, daca apasam un pic cu degetul pe un fursec, vom observa ca sunt moi, dar dupa ce se racesc, devin mai tari.
  • Separat topim 100g ciocolata alba si 100g ciocolata neagra. Prin aceasta ciocolata dam fursecurile dupa ce sunt racite bine.
  • Le lasam deoparte sa se intareasca ciocolata pe ele, apoi sunt numai bune de servit.

Poze

Gherute de pisica, poza 1Gherute de pisica, poza 2Gherute de pisica, poza 3Gherute de pisica, poza 4



Comentarii:

04/01/2014

Oribila

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Briose clik
Briose clik
2 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolata si nuca
Fursecuri cu ciocolata si nuca
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Bradut cu vanilie
Bradut cu vanilie
8 porții
1h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Cookie jar-borcanul cu fursecuri
Cookie jar-borcanul cu fursecuri
12 porții
1h25m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa cimitir halloween
Negresa cimitir halloween
8 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Buturuga tiramisu
Buturuga tiramisu
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: