Petitchef

Migdale caramelizate

Desert
1 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Se amesteca apa cu zaharul intr-o cratita si se pune pe foc mic pana se topeste zaharul. Se mesteca din cand in cand.
  • Cand se topeste zaharul se adauga migdalele (necojite), se amesteca cu grija cu o paleta de lemn pana la evaporarea apei si pana cand zaharul caramel imbraca migdalele. Se adauga mierea, se amesteca bine.
  • Seia de pe foc, se adauga untul, se amesteca repede repede si se rastoarna migdalele pe o foaie pergamet sau pe o folie de aluminiu, separandu-le cu ajutorul unei furculite.


Poze

Migdale caramelizate
Migdale caramelizate - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Lapte de migdale facut in casa
Lapte de migdale facut in casa
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă de migdale - rețeta ușoară
Cremă de migdale - rețeta ușoară
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta de zmeura cu crema de migdale
Tarta de zmeura cu crema de migdale
10 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tarta normanda cu mere si migdale
Tarta normanda cu mere si migdale
10 porții
2 h 50 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Brie cu migdale si caise
Brie cu migdale si caise
8 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prăjitură cu migdale - fără gluten
Prăjitură cu migdale - fără gluten
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Laptele de migdale – miracolul vegetal Laptele de migdale – miracolul vegetal

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează