Petitchef

Pachetele cu tofu si shiso

Aperitiv
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
20 foi de gyoza

10 frunze shiso

100 g carne tocata de pui


2 linguri sake sau vin alb

3 linguri miso alb

1 lingura mirin

1 lingura zahar

1 lingura ulei susan

ulei pentru prajit

Preparare

  • Toful se fierbe in apa pentru cateva minute,se scoate intr-o sita ,se scurge bine de apa apoi se taie in bucati de 1 cm.Intr-o tigaie se adauga uleiul de susan si se caleste carnea tocata.
  • Peste carnea calita in totalitate, se adauga cele 3 linguri de miso cu ,sake,mirin si zahar.Se mai lasa pe foc cam un minut.Se scoate compozitia pe o farfurie.
  • Pe o foaie de gyoza se pune cate o bucata de tofu,o frunza de shiso si din compozitia de carne tocata.Ungeti marginea foii cu putina apa.
  • Acoperiti apoi cu o alta foaie ,apasand pe margini. Se prajesc in baie de ulei incins ,se scot cu o spumiera si se pun pe un servet absorbant ca sa elimine uleiul.Se servesc calde.

Poze

Pachetele cu tofu si shiso, poza 1Pachetele cu tofu si shiso, poza 2Pachetele cu tofu si shiso, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pachetele aperitiv
Pachetele aperitiv
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pachetele din vinete cu carne tocata
Pachetele din vinete cu carne tocata
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pachetele de primavara - spring rolls
Pachetele de primavara - spring rolls
8 porții
1h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Placinta hamburger
Placinta hamburger
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Buddha bowl cu somon
Buddha bowl cu somon
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Tofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: