Petitchef

Paine cu marar si ceapa / onion bread

Aperitiv
4 porții
25 min
40 min
Foarte ușor
628 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 Linguri ulei masline

330 ml. apa

1 1/2 lingurita sare

1 Lingura zahar

2 Linguri lapte praf

605 g. faina

1 1/2 lingurita drojdie uscata granule

2 Linguri ceapa verde deshidratata

1 1/2 lingurita marar uscat

Preparare

  • Dupa ce aluatul a fost framanta si a dospit in MP, pus in tava de chec unsa si tapetata cu faina, crestat si mai lasat la crescut in tava 15 minute.Apoi copt painica la foc mediu 40 minute. Pufoasa si gustoasa
  • Verdeturile ii dau o aroma deosebita iar prajita si unsa cu branza crema, delicioasa.

Informații nutriționale (pentru o porţie):

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție = 261g
Calorii: 628Kcal
  • Carbo: 113.5g
  • Grăsimi: 8.2g
  • Grăsimi sat.: 1.2g
  • Proteine: 20.6g
  • Fibre: 6.3g
  • Zahăr: 10.9g
  • ProPoints: 16
  • SmartPoints: 19

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: