Petitchef

Paine cu marar si ceapa / onion bread

leofloriLeoflorimai multe rețete
(3.29/5 - 7 voturi)
Aperitiv
4 porții
25 min
40 min
Foarte ușor
628 Kcal

Ingrediente

4 porții
- 2 Linguri ulei masline

- 330 ml. apa

- 1 1/2 lingurita sare

- 1 Lingura zahar

- 2 Linguri lapte praf

- 605 g. faina

- 1 1/2 lingurita drojdie uscata granule

- 2 Linguri ceapa verde deshidratata

- 1 1/2 lingurita marar uscat

Preparare

Etapa 1

Dupa ce aluatul a fost framanta si a dospit in MP, pus in tava de chec unsa si tapetata cu faina, crestat si mai lasat la crescut in tava 15 minute.Apoi copt painica la foc mediu 40 minute. Pufoasa si gustoasa

Etapa 2

Verdeturile ii dau o aroma deosebita iar prajita si unsa cu branza crema, delicioasa.

Informații nutriționale (pentru o porţie):

628Kcal31%

Calorii

113.5g38%

Carbo

8.2g13%

Grăsimi

1.2g6%

Grăsimi sat.

20.6g41%

Proteine

6.3g25%

Fibre

10.9g12%

Zahăr

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 261g
ProPoints: 16 (1 porție)
SmartPoints: 19 (1 porție)






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale