Petitchef

Parjoale moldovenesti

Aperitiv
4 porții
35 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 felii de paine



3 catei de usturoi

sare piper



100 g faina

1 morcov

3 oua

Preparare

  • Dat pe razatoarea cu gauri mari ceapa, morcovul si cateii de usturoi. Painea inmuiat-o in apa si stros bine bine.
  • Intr-un castron, amestecat carnea cu ceapa, morcovul, usturoiul, adaugat painea, ouale, sare, piper si verdeata.
  • Compozitia astfel obtinuta se modeleaza dupa preferinte, reteta originala spune ca formele trebuie sa fie alungite. Se trec prin faina si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.



Comentarii (14):

Buzoiu, 16/09/2016

Foarte bune

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/11/2013

Super bune!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/01/2017

Parjoalele moldovenesti au obligatoriu cartofi și se tavalesc prin pesmet sau faina de porumb (malai macinat f. fin)

(0) (0) Abuz
20/01/2014

Si eu le fac acum

(0) (0) Abuz
31/12/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
01/10/2013

Super bune

(0) (0) Abuz
07/09/2013

POFTA BUNA!

(0) (0) Abuz
31/07/2013

Buneeeee

(0) (0) Abuz
08/12/2012

Bun

(0) (0) Abuz
17/11/2012

Super reteta bravo!!!!!

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
6 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: