Petitchef

Parjoale moldovenesti

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata maruntite fin si calite putin, se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare, si ouale.
  • Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite (forma frunzei de visin). Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
  • Cand se scot din tigaie se aseaza in prima faza pe servetele de hartie ptr. a scapa de surplus-ul de ulei.Parjoalele se pot servi ca aperitiv sau la diferite garnituri.

Întrebări:




Comentarii (13):

05/12/2013

Merita sa incerc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/04/2014

BUNEEEEEEEEEEEEEEE

(0) (0) Abuz
20/01/2014

F f f bun andrea

(0) (0) Abuz
23/11/2013

F bune

(0) (0) Abuz
Veronika94, 10/11/2013

(Y)

(0) (0) Abuz
18/08/2013

Ok

(0) (0) Abuz
16/08/2013

F bune!

(0) (0) Abuz
31/07/2013

Buneeee

(0) (0) Abuz
14/07/2013

Cele mai bune daca stii sa le faci !!!

(0) (0) Abuz
29/05/2013

F bune, felicitari

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.9 / 5
Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
6 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Parjoale in sos alb
Parjoale in sos alb
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei