Petitchef

Parjoale moldovenesti

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 g carne de vita+porc

150 g paine alba

2 oua


50 g ceapa

2 catei de usturoi

1/2 leg patrunjel

1/2 leg marar

sare, piper

ulei ptr prajit

50 g faina

Preparare

  • Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata maruntite fin si calite putin, se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare, si ouale.
  • Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite (forma frunzei de visin). Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
  • Cand se scot din tigaie se aseaza in prima faza pe servetele de hartie ptr. a scapa de surplus-ul de ulei.Parjoalele se pot servi ca aperitiv sau la diferite garnituri.



Comentarii (13):

05/12/2013

Merita sa incerc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/04/2014

BUNEEEEEEEEEEEEEEE

(0) (0) Abuz
20/01/2014

F f f bun andrea

(0) (0) Abuz
23/11/2013

F bune

(0) (0) Abuz
Veronika94, 10/11/2013

(Y)

(0) (0) Abuz
18/08/2013

Ok

(0) (0) Abuz
16/08/2013

F bune!

(0) (0) Abuz
31/07/2013

Buneeee

(0) (0) Abuz
14/07/2013

Cele mai bune daca stii sa le faci !!!

(0) (0) Abuz
29/05/2013

F bune, felicitari

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Parjoale in sos alb
Parjoale in sos alb
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
6 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1h20m
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: