Petitchef

Pasca fara faina

Aperitiv
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg. branza de vaci

7-8 oua

300 g. zahar

200 g. stafide

1 pachet budinca vanilie

coaja rasa de portocala

coaja rasa de lamaie

Preparare

  • Ouale + zahar + praful de budinca se amesteca cu mixerul cateva minute dupa care se incorporeaza branza de vaci si se mixeaza.La urma se incorporeaza stafidele si se mai amesteca putin.Stafidele se pun la inmuiat in rom.
  • Intr-o tava unsa si tapetata se pune aluatul.Se opreste 2-3 linguri de aluat care se amesteca cu o lingura de cacao si se pune in zig-zag peste compozitia din tava.Se da la cuptor circa 20-30 minute.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Flan de ciocolata fara gluten
Flan de ciocolata fara gluten
6 porții
50 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Vin fiert - Petitchef
Vin fiert - Petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2h10m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pasca fara aluat
Pasca fara aluat
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pasca fara aluat (reteta video)
Pasca fara aluat (reteta video)
8 porții
1h25m
Ușor
4.9 / 5
Rețetă Pasca cu branza de vaci, fara aluat
Pasca cu branza de vaci, fara aluat
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Pasca franta si vinul turnat - sacrificiul christicPasca franta si vinul turnat - sacrificiul christicFaina integrala - parte integranta a unei alimentatii echilibrate si sanatoaseFaina integrala - parte integranta a unei alimentatii echilibrate si sanatoaseGelatina - Aditiv alimentar incolor, fara aromaGelatina - Aditiv alimentar incolor, fara aromaRetete de pascaRetete de pasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: