Petitchef

Perisoare picante

Aperitiv
4 porții
45 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g paste stelute

1 piept de pui



3-4 catei usturoi

sare si piper

boia de ardei

2 oua

Preparare

  • Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.
  • Intre timp, se toaca legumele impreuna cu carnea. Se adauga usturoiul si se condimenteaza, dupa gust.
  • Dupa ce pastele au fiert se scurg, se pun intr-un castron si se amesteca cu compozitia de carne si legume.
  • Cu mana uda se formeaza perisoarele, care se pun apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  • Se dau la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Poze

Perisoare picante, poza 1Perisoare picante, poza 2Perisoare picante, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

petruta, 14/04/2019

Bune

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Perisoare cu sos de smantana si ciuperci
Perisoare cu sos de smantana si ciuperci
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Perisoare de pui plutind in ciorba
Perisoare de pui plutind in ciorba
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Perisoare cu sos si dovlecei!
Perisoare cu sos si dovlecei!
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: