Petitchef

Platou de biscuiti

Aperitiv
2 porții
2 ore
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1/2 kg biscuiti

crema de lamaie (Dr. Oetker)

1 pachet de frisca (Darling)


ciocolata amaruie

1 lingura de margarina

2 lingurite cacao

500 ml lapte

Preparare

  • Intr-un castron se pun 150 ml de lapte. Se iau biscuitii pe rand si se inmoaie in lapte dupa care se aseaza pe o tava sau un platou sub forma unui strat.
  • Se prepara crema si frisca. Crema se intinde peste primul strat de biscuiti dupa care se pune inca un strat de biscuiti inmuiati in lapte.
  • Deasupra de orneaza cu frisca, ciocolata rasa si un amestec obtinut din ciocolata alba (topita in prealabil), 1 lingura de margarina si cacao.Se lasa la rece 2-3 ore inainte de a fi servita.

Poze

Platou de biscuiti, poza 1Platou de biscuiti, poza 2Platou de biscuiti, poza 3Platou de biscuiti, poza 4



Comentarii:

platon_n2013
platon_n2013, 18/01/2015

USOR SI BUN

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salam de biscuiti umplut - turos keksztekercs
Salam de biscuiti umplut - turos keksztekercs
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Prajitura cu unt si biscuiti
Prajitura cu unt si biscuiti
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Prajitura cu stafide, biscuiti si ciocolata alba
Prajitura cu stafide, biscuiti si ciocolata alba
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Biscuiti vienezi
Biscuiti vienezi
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
8 porții
2h40m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Biscuiti Spritz
Biscuiti Spritz
6 porții
57 min
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Deserturi cu biscuitiDeserturi cu biscuitiTorturi cu biscuitiTorturi cu biscuiti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: