Petitchef

Ravioli

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

pentru aluat:

200 g de faina

2 oua


pentru umplutura:

1 ceapa mica

1 conserva de ciuperci

1 catel de usturoi

1 ou

2-3 linguri de pesmet

branza sarata rasa

Preparare

  • Se prepara aluatul: Se varsa faina intr-un castron sau chiar pe masa si se formeaza un cuib. Se adauga ouale in cuib si se framanta aluatul timp de 10 minute (aproximativ).
  • Se lasa apoi aluatul sa se odihneasca 1/2 de ora.
    Intre timp se prepara umplutura:Se toaca ceapa marunt si se pune la prajit cu usturoiul tocat. Se adauga apoi ciupercile taiate marunt marunt. Se lasa pe foc pana scade apa, apoi se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi ciupercile cu oul, pesmetul si branza rasa.
  • Se intinde apoi aluatul si se taie fasii cat de cat largi.
    Cu ajutorul unei lingurite se adauga pe fasii, la intervale egale, umplutura.
  • Se acopera apoi fasia cu umplutura cu partea de fasie de aluat ramasa libera. Se apasa bine ca sa se lipeasca, apoi se taie fiecare pachetel cu umplutura separat.Se pun la fiert ravioli si se servesc cu smantana deasupra.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ravioli cu branza
Ravioli cu branza
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui tetrazzini
Pui tetrazzini
2 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ravioli cu sos de rosii
Ravioli cu sos de rosii
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Ravioli - pastele umplute care au cucerit MapamodulRavioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: