Ingrediente: Crema de sfecla rosie : 100 gr mascarpone 200 gr sfecla rosie fiarta 80 ml smantana lichida Mousse-ul de rucola : 60 gr de rucola 150 ml smantana...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 200 gr de linte rosie 1 lingura de ulei de masline 2 linguri suc de lamaie 2 linguri tahini sare 1 lingurita chimion 1 lingurita cucurma 1 catel de...
Ingrediente: Conuri cu carne uscata: 4 foi de brick 200 gr de crema branza 6 felii de carne uscata 1 shallota 1 mana de seminte de pin frunze proaspete de...
Ingrediente: Aluatul: 280 gr de faina 1 lingura zahar 1 lingurita de sare 10 gr drojdie proaspata 120 ml lapte 60 ml apa 30 gr unt Umplutura: 4 linguri sos de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 8 ciuperci (medii/mari) 125 gr de mozzarella (o bila) 15 măsline negre fără sâmburi 4 bucăți de roșii uscate la soare 1 cățel de usturoi 3 linguri...
Ingrediente: Roșii coapte: 250 gr roșii cherry 1 lingură ulei de măsline rozmarin sare piper 1 cățel de usturoi Pâine prăjita: 1 pâine bruschetta (sau o felie...
Ingrediente: 150 gr bile de mozzarella (aproximativ 20 de bile) 160 gr masline verzi fără sâmburi (aproximativ 40) 30 gr rozmarin proaspăt (aproximativ 6...
Ingrediente: Pentru 4 toast de cartof dulce : 1 cartof dulce mic (sau jumate dintr-unul mare) 1 lingura ulei de masline Pentru varianta cu avocado: 1/2 avocado...
Ingrediente: Humus de casa : 500 gr de naut fiert suc de la 1 lamaie 1 praf de sare 100 ml ulei de susan 1 catel de usturoi Legumele : Rosii cherry baby spanac...