Petitchef

Tartine cu branza si crema de fasole

Aperitiv
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor
  • (4.50/5 - 8 voturi)
 

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g fasole boabe,

100 ml ulei,

1 catel de usturoi,

1 lingura zeama de lamaie,

sare,

1/2 lingurita boia dulce ,

menta proaspata,

felii de paine prajita ,

crema de branza

Preparare

  • Fasolea se fierbe in apa cu sare ,se scurge si apoi se paseaza . Piureul obtinut se bate bine cu mixerul adaugand treptat uleiul.
  • Cand s-a albit si s-a tranformat intr-o pasta fina si cremoasa se adauga usturoiul pisat , zeama de lamaie, menta tocata marunt si boiaua -pentru o frumoasa culoare roz.
  • Se ung feliile de paine prajita cu crema de branza iar deasupra.




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăCartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: