Petitchef

Tartine cu branza si crema de fasole

Aperitiv
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g fasole boabe,

100 ml ulei,

1 catel de usturoi,

1 lingura zeama de lamaie,

sare,

1/2 lingurita boia dulce ,

menta proaspata,

felii de paine prajita ,

crema de branza

Preparare

  • Fasolea se fierbe in apa cu sare ,se scurge si apoi se paseaza . Piureul obtinut se bate bine cu mixerul adaugand treptat uleiul.
  • Cand s-a albit si s-a tranformat intr-o pasta fina si cremoasa se adauga usturoiul pisat , zeama de lamaie, menta tocata marunt si boiaua -pentru o frumoasa culoare roz.
  • Se ung feliile de paine prajita cu crema de branza iar deasupra.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tartine din vinete cu crema de branza
Tartine din vinete cu crema de branza
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tartine cu avocado si branza
Tartine cu avocado si branza
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tartine cu cremă de somon afumat
Tartine cu cremă de somon afumat
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Crema de branzaCrema de branzaMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: