Petitchef

Vinete - evantai

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

branza telemea , mozzarella, feta, etc

rosii


bulion sau pasta de tomate


piper

Preparare

  • Taiati vanata in felii pana aproape de cotor, o puneti intr-o tava si intercalati felii de rosii si branza.Adaugati piper, suc de rosii, putina apa, ardei iuti si o crenguta de cimbru(sau cimbru macinat).
  • Daca puneam mozzarella, ar fi iesit mai frumos, pentru ca se cocea totul relativ uniform, s-ar fi topit branza si ar fi aratat putin altfel, dar nu aveam in acel moment, iar cum si improvizez de multe ori, nu mai asteptat sa cumpar alt soi de branza, folosit ce aveam prin casa. facut greseala , nu pus folie de aluminiu deasupra, si astfel vanata s-a cam uscat, dar tot a iesit delicioasa!Data viitoare stiu ce de facut.
  • Avut un fel de mancare foarte bun la gust, sanatos, si care s-a gatit extrem de rapid si fara batai de cap!

Poze

Vinete - evantai, poza 1Vinete - evantai, poza 2Vinete - evantai, poza 3Vinete - evantai, poza 4Vinete - evantai, poza 5Vinete - evantai, poza 6





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Vinete gratinate
Vinete gratinate
4 porții
55 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Vinete cu mozzarella si gorgonzola
Vinete cu mozzarella si gorgonzola
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Vinete impanate cu branza si rosii
Vinete impanate cu branza si rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?Si noi ce mai pregatim cu ...vinete?Si noi ce mai pregatim cu ...vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: