Intr-un ceaun de tuci se toarna cam 500ml ulei in care rasturnam ceapa tocata si o calim la foc mic pana ce se inmoaie bine.
Peste ia adaugam morcovul ras si tinem pe foc amestecul pana ce se caleste foarte bine. Adaugam vinetele tocate marunt,gogosarii,foi de dafin,piper boabe,sare dupa gust ,sucul de rosii si bulionul.
Compozitia astfel obtinuta se fierbe la foc mic facut tavanul si peretii de comanda) pana ce se scade bine. Este gata atunci cand uleiul incepe sa iasa deasupra.
Se toarna fierbinte in borcane sterilizate se infileteaza capacele si se introduc la cuptor cam pentru 20 min la foc potrivit.
Comentarii:
In sfarsit cineva care gateste zacusca cum o gatesc si eu.. :) nu am inteles de ce trebuiesc coapte si mai stiu eu ce ..pierzi tot gustul legumelor...
Fff buna
Cita sare?
Super
Felicitari.e o reteta pe care am facut-o si eu si este excelenta.
Super
Este super !