Petitchef

Zacusca

Aperitiv
15 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 15

Preparare

  • Intr-un ceaun de tuci se toarna cam 500ml ulei in care rasturnam ceapa tocata si o calim la foc mic pana ce se inmoaie bine.
  • Peste ia adaugam morcovul ras si tinem pe foc amestecul pana ce se caleste foarte bine.
    Adaugam vinetele tocate marunt,gogosarii,foi de dafin,piper boabe,sare dupa gust ,sucul de rosii si bulionul.
  • Compozitia astfel obtinuta se fierbe la foc mic facut tavanul si peretii de comanda) pana ce se scade bine.
    Este gata atunci cand uleiul incepe sa iasa deasupra.
  • Se toarna fierbinte in borcane sterilizate se infileteaza capacele si se introduc la cuptor cam pentru 20 min la foc potrivit.

Poze

Zacusca, poza 1
Zacusca, poza 2
Zacusca, poza 3
Zacusca, poza 4
Zacusca, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

14/04/2016

In sfarsit cineva care gateste zacusca cum o gatesc si eu.. :) nu am inteles de ce trebuiesc coapte si mai stiu eu ce ..pierzi tot gustul legumelor...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/09/2013

Fff buna

(0) (0) Abuz
09/09/2013

Cita sare?

(0) (0) Abuz
28/08/2013

Super

(0) (0) Abuz
18/07/2012

Felicitari.e o reteta pe care am facut-o si eu si este excelenta.

(0) (0) Abuz
20/09/2011

Super

(0) (0) Abuz
05/09/2011

Este super !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Zacusca cu miere, mere, ciuperci....
Zacusca cu miere ,mere, ciuperci....
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Zacusca de vinete
Zacusca de vinete
8 porții
2h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.