Ingrediente: 3 oua, 200 ml smantana, 200 g faina, 1 plic de drojdie uscata 150 g branza feta ( aici nu gasesc telemea, dar exista o feta mai sarata care s...
Ingrediente: Ulei maslineUn usturoi zdrobit 4 cepe verzi taiate fin Un ardei verde gras taiat cuburi Un ardei rosu 175 g cartofi fierti si taiati cuburi 5 oua 100...
Cu pasi repezi se apropie sarbatorile de iarna, Craciunul, Anul Nou si sarbatorile ce-i urmeaza, un prilej in plus pentru fiecare gospodina sa se gandeasca la masa festiva, ce bunatati sa mai nascoceasca, salate sa inventeze, fripturi sa impaneze dar in acelasi timp...
Ingrediente: 400 g ciuperci intregi 120 g branza camembert sau gorgonzola 25 g nuci, prajite si tocate 1 lingura thym tocat 1 lingura unt, taiat in bucatele...
Ingrediente: 500 gr de faina de tapioca (sau de manioc) 200 ml de lapte 70 ml ulei 1 lingurita de sare 200 gr emmental ras 200 gr parmezan ras 4 oua...
Nascuta din pura intamplare acum multe secole in urma, cand branza a fost lasata la maturat in pestere, branza albastra reprezinta astazi unul dintre cele mai renumite soiuri de branzeturi din lume, fiind considerata sortimentul de top al branzeturilor.
Ingrediente: Aluatul de choux : 80 gr faina 50 gr unt 130 ml apa 2 oua 1 ou pentru ungere 1 lingurita de sare Umplutura: 250 gr branza proaspata (tip P...
Ingrediente: Umplutura cu branza cu marar: 5 galbenusuri branza feta smantana mustar marar sare piper Umplutura cu branza si boia dulce: 5 galbenusuri branza fe...
Ingrediente: 2 linguri de unt 1 ceapa fin tocata 2 catei de usturoi maruntit 1 ardei rosu 200 g sunca 200 g branza mozzarella rasa(sau cascaval) 3 linguri de pa...
Ingrediente: 500 g ciuperci 1 ceapa 3 catei usturoi 100 g branza topita 100 g cascaval 50 g unt 100 ml ulei de masline frunze de patrunjel sare piper...