Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: Un mic dejun rapid si gustos. 2 oua 2 masline mari 1 fir ceapa verde 50 g slaninuta afumata 100 g cascaval ras Branza topita pt decor Ketchup pt de...
: Daca sunteti in asteptarea unor invitati speciali si doriti sa-i tratati cu ceva gustos si diferit, puteti opta pentru o salata de icre de peste ca si aperitiv! Incercati sa reinventati banala reteta de icre, reganditi modul de servire sau adaugati o nota proprie,...
Ingrediente: 3 oua, 200 ml smantana, 200 g faina, 1 plic de drojdie uscata 150 g branza feta ( aici nu gasesc telemea, dar exista o feta mai sarata care s...
Ingrediente: 2 linguri de unt 1 ceapa fin tocata 2 catei de usturoi maruntit 1 ardei rosu 200 g sunca 200 g branza mozzarella rasa(sau cascaval) 3 linguri de pa...
Ingrediente: 500 g ciuperci 1 ceapa 3 catei usturoi 100 g branza topita 100 g cascaval 50 g unt 100 ml ulei de masline frunze de patrunjel sare piper...
Ingrediente: pt aluat: 500 g faina 1 ou 1 cubulet drojdie 250 ml lapte 100 g branza saratapt umplut: fasii de cascaval sunca de pui si salam picant; un ou batu...
Ingrediente: 500 g piept de pui macinat 1 ou o ceapa 100 g smantana 150 g cascaval branza topita cu sunca 1 ardei rosu mic 3 felii de sunca de praga ...
Ingrediente: Pentru aluat : 500 g faina 150 ml lapte 1 ou 7 g drojdie uscata 50g margarina seminte de chimen sare Umplutura : Sunca presata salam branza 1 ardei r...
Ingrediente: 500 g piept de curcan 2-3 linguri mustar 200 g branza telemea 100 g cascaval 80 g masline negre fara samburi 1/2 ardei gras rosu 1 fir carnati cabano...