Ingrediente: Aluatul de choux : 80 gr faina 50 gr unt 130 ml apa 2 oua 1 ou pentru ungere 1 lingurita de sare Umplutura: 250 gr branza proaspata (tip P...
Ingrediente: 300 g somon proaspat, 150 g somon afumat, 2 cepe rosii mici, 100 g unt, 2 linguri de capere, zeama si coaja de la o lamaie si jumatate de legatur...
: Daca sunteti in asteptarea unor invitati speciali si doriti sa-i tratati cu ceva gustos si diferit, puteti opta pentru o salata de icre de peste ca si aperitiv! Incercati sa reinventati banala reteta de icre, reganditi modul de servire sau adaugati o nota proprie,...
Ingrediente: 400 g branza de vaci 200 g mascarpone 200 g branza de burduf 250 g crema de unt 200 ml lapte 100 ml vin alb 2 pliculete gelatina 1 legatura marar ver...
Ingrediente: cca 75-90 grame somon feliat pt. carpaccio 1 lime,adica sucul ei, 2 linguri ulei de masline, 1/2 lingurita de mustar de Dijon, 1/2 lingurita de miere...
Ingrediente: 1 lipie mare 50 de somon afumat 75 g brinza de vaci amestecata cu unt sau o varianta gata facuta citeva frunzulite de marar citeva frunzulite de cea...
Ingrediente: 1 conserva de somon 200 g de somon afumat, taiat bucatele mici 125 g de brinza Philadelphia 1 pachet de gelatina 50 ml apa 50 g maioneza 2 linguri su...
Cu pasi repezi se apropie sarbatorile de iarna, Craciunul, Anul Nou si sarbatorile ce-i urmeaza, un prilej in plus pentru fiecare gospodina sa se gandeasca la masa festiva, ce bunatati sa mai nascoceasca, salate sa inventeze, fripturi sa impaneze dar in acelasi timp...
Ingrediente: 10 felii de castravete englezesc 200 g somon afumat feliat 200 g branza crema Philadelphia 50 g unt cateva fire marar sau patrunjel, la alegere un pr...