Ingrediente: 600 g carne tocata, 3 cepe potrivite , jumatate de ardei rosu, 3 felii de franzela, 3 oua 50 ml ulei 50 ml lapte , o bucatica cat o nuca de cascaval...
Ingrediente: 250 g. branza proaspata de vaca 200 g. cottage cheese condimente la alegere: piper alb patrunjel tarhon boia de ardei dulce seminte de susan, in, flo...
Ingrediente: 400 g ciuperci intregi 120 g branza camembert sau gorgonzola 25 g nuci, prajite si tocate 1 lingura thym tocat 1 lingura unt, taiat in bucatele...
Ingrediente: 230 g varza murata (nu se tine in apa si nici nu se spala inainte) 80 g nuca inmuiata peste noapte si scursa de apa 1 lg ulei de floarea soarelui...
: Daca sunteti in asteptarea unor invitati speciali si doriti sa-i tratati cu ceva gustos si diferit, puteti opta pentru o salata de icre de peste ca si aperitiv! Incercati sa reinventati banala reteta de icre, reganditi modul de servire sau adaugati o nota proprie,...
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat prajit(in tigaie non stick sau pe grill) 2 cozi de ceapa verde taiate marunt 2 linguri de telina razalita(optional) 1 lingura ...
Ingrediente: 50 foi de vita de vie 150 g de orez 4 cepe albe mijlocii 2 morcovi mari 2 linguri de pasta de rosii 2-3 linguri ulei de masline 400 g sos de ros...
Ingrediente: 2 pachete de margarina Rama maestro 5oo g branza burduf 2 oua 150 ml smantana sau lapte 1 pachet praf de copt drojdie cat o nuca preparata cu o lingu...
Cu pasi repezi se apropie sarbatorile de iarna, Craciunul, Anul Nou si sarbatorile ce-i urmeaza, un prilej in plus pentru fiecare gospodina sa se gandeasca la masa festiva, ce bunatati sa mai nascoceasca, salate sa inventeze, fripturi sa impaneze dar in acelasi timp...
mal
Din categoria "ce-si face omu' cu mana lui, SALATA se numeste", astazi preparam si servim impreuna o salata de cruditati.
Este satioasa (da, da, satioasa :) ) , usor de facut si atat de buna incat mai vrei o portie :))
Avem nevoie doar de
mal
De sfantu Ioan , printre alte aperitive am avut si acest micut platou cu branza brie, evantai de avocado si samburi de nuca.
La branza n-am intervenit deloc, doar am feliat-o si am asezat-o pe platou impreuna cu samburii de nuca, boabe de pipe