-
Home
-
Rețete
-
Aperitive
-
Pagina 2
Aperitiv cu Oua
29 rețete
Desert Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: se pot folosi 1-2 oua de persoana. 250 ml smantana de gatit,mai subtire sare,piper 4-5 Lg de chives taiate...
(5 voturi)
, (2)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 500 g spanac 3 linguri unt 8 felii sunca afumata O lingurita nucsoara 4 oua 2 linguri otet 4 linguri double cream/smantana 150 g branza cheddar ras...
(4 voturi)
, (2)
Este un mic dejun perfect, usor de preparat, foarte bogat in nutrienti, dar atat de dificil daca oul fierbe prea mult si i se intareste galbenusul. De cate ori n-ati incercat sa preparati un ou fiert moale, care sa fie suficient de fiert incat albusul sa
(4 voturi)
, (7)
Tot in coji de oua putem face si cateva ''oua in aspic'' ,sau mai bine le zic racituri ca pe la noi;daca aveti musafiri la masa de sarbatori,precis o sa fie incantati. Nu am poze pas cu pas acuma ,ca astea sunt de anul trecut si m-am gandit totusi sa le
(3 voturi)
, (1)
Cui nu-i plac ou?le umplute? Poate c? sunt astfel de persoane dar foarte pu?ine, eu cel pu?in nu ?tiu pe nimeni s? nu-i plac?. De-a lungul vremii s-au inventat tot felul de re?ete de ou? cu diferite umpluturi: cu carne de pui, cu pe?te, cu fructe de mar
(40 voturi)
, (5 comentarii)
Se stie ca sparanghelul este cultivat de mai bine de 2000 de ani in regiunile mediteraneene. In secolul al II-lea i.H., romanii stiau cum sa-l cultive si sa-l prepare, dar si cum sa-l conserve prin congelare.