Petitchef

Aperitiv cu Oua

29 rețete
Rețetă Oua a la cocotte

Oua a la cocotte

Desert Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: se pot folosi 1-2 oua de persoana. 250 ml smantana de gatit,mai subtire sare,piper 4-5 Lg de chives taiate...
Rețetă Oua florentine cu jambon

Oua florentine cu jambon

(5 voturi) , (2)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 500 g spanac 3 linguri unt 8 felii sunca afumata O lingurita nucsoara 4 oua 2 linguri otet 4 linguri double cream/smantana 150 g branza cheddar ras...
Rețetă Oua fierte moi

Oua fierte moi

(4 voturi) , (2)
Este un mic dejun perfect, usor de preparat, foarte bogat in nutrienti, dar atat de dificil daca oul fierbe prea mult si i se intareste galbenusul. De cate ori n-ati incercat sa preparati un ou fiert moale, care sa fie suficient de fiert incat albusul sa
Rețetă Oua in aspic

Oua in aspic

(4 voturi) , (7)
Tot in coji de oua putem face si cateva ''oua in aspic'' ,sau mai bine le zic racituri ca pe la noi;daca aveti musafiri la masa de sarbatori,precis o sa fie incantati. Nu am poze pas cu pas acuma ,ca astea sunt de anul trecut si m-am gandit totusi sa le
Rețetă OUA UMPLUTE CU SUNCA

OUA UMPLUTE CU SUNCA

(3 voturi) , (1)
Cui nu-i plac ou?le umplute? Poate c? sunt astfel de persoane dar foarte pu?ine, eu cel pu?in nu ?tiu pe nimeni s? nu-i plac?. De-a lungul vremii s-au inventat tot felul de re?ete de ou? cu diferite umpluturi: cu carne de pui, cu pe?te, cu fructe de mar
O delicatesa din antichitate – sparanghelul

O delicatesa din antichitate – sparanghelul

(40 voturi) , (5 comentarii)

Se stie ca sparanghelul este cultivat de mai bine de 2000 de ani in regiunile mediteraneene. In secolul al II-lea i.H., romanii stiau cum sa-l cultive si sa-l prepare, dar si cum sa-l conserve prin congelare.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.