Ingrediente: 2 oua fierte, un praf de zahar (optional), salata verde mare sau o rosie, maioneza, 50 g sunca, zeama de lamaie, sare, piper, 5 masline, cascaval...
Ingrediente: 2 legături de leurdă, 2 ouă fierte, 2 castraveciori, 2 ridichi, 100 g brânză telemea de vacă, 3 linguri cu iaurt, o lingură ulei de măsline, o...
Ouale sunt un produs alimentar obisnuit dar si unul dintre cele mai versatile ingrediente folosite la gatit. Desi cele mai intrebuintate oua sunt cele gaini, se consuma insa si oua de rata, gasca, prepelita, strut etc.
Ingrediente: Ingrediente necesare: 10 oua 200g pateu de porc jumatate de ceapa maioneza sare/vegeta Pentru ornat eu am folosit: boabe de piper ardei iute rosu...
Ingrediente: Acest sortiment de salata se numeste in limba germana "Vogerlsalat"= Salata Pasarilor sau i-se mai spune "Feldsalat"=Salata de Cimp. Dar exact cum...
Weekendul e pentru mine motiv de relaxare, cand desi ceasul biologic imi da trezirea la fel ca in zilele de lucru obisnuite, pierd timpul lenevind in pijamale, la televizor sau citind ziarul preferat. Momentul meu de rasfat culinar e un mic dejun tarziu, sau un brunch!
Ingrediente: 3 oua; 3 ridichi; 3 fire de ceapa verde; o bucata de castravete; 1/2 lamaie/otet/suc de lamaie, dupa gust; 2 linguri de ulei (de masline); sare;...
Ingrediente: 5 oua fierte tari 2 linguri de unt moale 5 linguri de telemea rasa nu foarte sarata 2-3 catei de usturoi patrunjel verde piper mustar boia de...
Ingrediente: O conopida medie 3 oua fierte 2 rosii 2 legaturi de patrunjel Ulei de masline Zeama de lamaie Sare Piper Pentru sos amestecam : 3 linguri de ulei...
Ingrediente: 200 g branza dulce degresata 150 g branza de burduf 150 g telemea 100 g unt la temperatura camerei 3 - 4 oua fierte o conserva mica de morcov si...
Ingrediente: 15 oua 100 g pateu de pasare 3 linguri mustar 300 ml smantana sau iaurt 3 linguri maioneza jumatate ceapa rasa sare, piper, zeama de lamaie( daca...
Ingrediente: 6 oua mari, fierte tari 1 catel mic de usturoi, dat prin razatoare 2-3 castraveciori murati, tocati marunt 4-5 linguri de branza proaspata de vaca...