Ingrediente: Pentru creveti: 400 gr creveti decorticati 1 lingura ulei de masline 3 catei de usturoi, curatati si tocati 120 ml zeama de supa de pui zeama de la ...
Ingrediente: o caserola de pipote si inimi de pui 2 cepe 1 ardei 1 morcov 2 radacini de telina 1 cartof mare 2 dovlecei 3-4 linguri de orez o jumatate de p...
Ingrediente: o lamaie mare, spalata si taiata felii subtiri 3 oua 250 ml lapte 400g ton in ulei, scurs si sfaramat 100g tocatura taraneasca pentru umplutura (eu a...
Ingrediente: Pentru carnea de vitel 4 bucati de vitel, 100 g fiecare 4 linguri mustar 1 lamaie, taiata felii foarte subtiri Pentru sos 1 capatana de usuroi 1...
Se stie ca sparanghelul este cultivat de mai bine de 2000 de ani in regiunile mediteraneene. In secolul al II-lea i.H., romanii stiau cum sa-l cultive si sa-l prepare, dar si cum sa-l conserve prin congelare.
Ingrediente: 400 g aluat foietaj 300 g ficat de pui 110 g unt 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingura smantana 1 lingurita mustar sare,piper 1 galbenus putin lapte...
Ingrediente: 1 lingura ulei 2 lingurite praf de curry 200 g piept de curcan, taiat cubulete 2 cartofi dulci de marime medie, taiati cubulete 300 ml supa de pui ...
Ingrediente: Pentru creveti 400 g creveti decorticati 1 lingura ulei de masline 3 catei de usturoi, curatati si tocati 120 ml zeama de supa de pui zeama de la...
La fel ca multe feluri de mancare de origine chineza, pachetelele de primavara spun o poveste interesanta despre migratie si de adaptare, deoarece acestea pot fi gasite pe aproape fiecare continent, cu variatii de umplere, impachetare si sosul de servire.
Ingrediente: 1 kg de ficat de pasare 500 g de pipote si inima de pui 200 g de carne tocata de pui doua legaturi de ceapa 1 de marar sare si piper dupa gust 3 ...