Petitchef

Aperitiv cu Pui

38 rețete
Rețetă Sote de creveti cu orez auriu

Sote de creveti cu orez auriu

(3 voturi) , (17)
Felul principal Foarte ușor 30 min 45 min
Ingrediente: Pentru creveti: 400 gr creveti decorticati 1 lingura ulei de masline 3 catei de usturoi, curatati si tocati 120 ml zeama de supa de pui zeama de la ...
Rețetă Ciorba de pipote

Ciorba de pipote

(5 voturi) , (1) , (28)
Aperitiv Ușor 30 min 1 oră
Ingrediente: o caserola de pipote si inimi de pui 2 cepe 1 ardei 1 morcov 2 radacini de telina 1 cartof mare 2 dovlecei 3-4 linguri de orez o jumatate de p...
Rețetă Flan de ton cu lamaie

Flan de ton cu lamaie

(5 voturi) , (3) , (18)
Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: o lamaie mare, spalata si taiata felii subtiri 3 oua 250 ml lapte 400g ton in ulei, scurs si sfaramat 100g tocatura taraneasca pentru umplutura (eu a...
Rețetă Vitel cu sos de usturoi si lamaie

Vitel cu sos de usturoi si lamaie

(3 voturi) , (21)
Felul principal Foarte ușor 1 oră 45 min
Ingrediente: Pentru carnea de vitel 4 bucati de vitel, 100 g fiecare 4 linguri mustar 1 lamaie, taiata felii foarte subtiri Pentru sos 1 capatana de usuroi 1...
Rețetă Sandwichuri rapide si delicioase

Sandwichuri rapide si delicioase

(2 voturi) , (3)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: puteti folosi orice aveti prin frigider branza topita,branza de vaci,telemea,cascaval gratar carne pui,vita,porc snitele, mezeluri,pastrama rosii tai...
O delicatesa din antichitate – sparanghelul

O delicatesa din antichitate – sparanghelul

(40 voturi) , (5 comentarii)

Se stie ca sparanghelul este cultivat de mai bine de 2000 de ani in regiunile mediteraneene. In secolul al II-lea i.H., romanii stiau cum sa-l cultive si sa-l prepare, dar si cum sa-l conserve prin congelare.

Rețetă Pernute si melci cu ficat

Pernute si melci cu ficat

Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 400 g aluat foietaj 300 g ficat de pui 110 g unt 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingura smantana 1 lingurita mustar sare,piper 1 galbenus putin lapte...
Rețetă Curry de curcan cu cartofi dulci si lapte de cocos

Curry de curcan cu cartofi dulci si lapte de cocos

Felul principal Foarte ușor 35 min 15 min
Ingrediente: 1 lingura ulei 2 lingurite praf de curry 200 g piept de curcan, taiat cubulete 2 cartofi dulci de marime medie, taiati cubulete 300 ml supa de pui ...
Rețetă Sote de creveti cu orez auriu

Sote de creveti cu orez auriu

Felul principal Foarte ușor 40 min 30 min
Ingrediente: Pentru creveti 400 g creveti decorticati 1 lingura ulei de masline 3 catei de usturoi, curatati si tocati 120 ml zeama de supa de pui zeama de la...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Drob din maruntaie de pui si ciuperci

Drob din maruntaie de pui si ciuperci

(12 voturi) , (1) , (9)
Felul principal Foarte ușor 40 min 30 min
Ingrediente: 1kg ficat de pui 1kg pipote si inimi de pui 2 legaturi ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura de patrunjel (mai groasa) 5 oua fierte 3 oua c...
Rețetă Aripi de pui pane

Aripi de pui pane

(8 voturi) , (11)
Aperitiv Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 10 aripi de pui 3 oua 4 lingurite faina sare piper 1 ardei rosu -1 lingurita vegeta masline ulei...
Pachetelele de primavara, aperitive pentru orice anotimp!

Pachetelele de primavara, aperitive pentru orice anotimp!

(6 voturi)

La fel ca multe feluri de mancare de origine chineza, pachetelele de primavara spun o poveste interesanta despre migratie si de adaptare, deoarece acestea pot fi gasite pe aproape fiecare continent, cu variatii de umplere, impachetare si sosul de servire.

Rețetă Lipie cu carne de pui

Lipie cu carne de pui

(7 voturi) , (2)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: lipie carne prajita de pui cartofi prajiti castraveti murati ardei, rosii, gogosari, varza maioneza...
Rețetă Drob de pasare

Drob de pasare

(27 voturi) , (1) , (4)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 kg de ficat de pasare 500 g de pipote si inima de pui 200 g de carne tocata de pui doua legaturi de ceapa 1 de marar sare si piper dupa gust 3 ...
Rețetă Clatite brasovene

Clatite brasovene

(18 voturi) , (2) , (4)
Aperitiv Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: Aluat: 3 oua, 500 ml lapte, sare,300 g faina Coaja: 3 oua, 200 g pesmet Umplutura: 500 g carne de pui, 500 g ciuperci, 1 ceapa, 2 oua, 1 lin...
Rețetă Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie

Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie

Timp de preparare: 1 ora si 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: ? 1 pui (de aprox. 1,5 kg) ? 1 lingura frunze de rozmarin ? 3 lingur



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.