Ingrediente: 230 g varza murata (nu se tine in apa si nici nu se spala inainte) 80 g nuca inmuiata peste noapte si scursa de apa 1 lg ulei de floarea soarelui...
Ingrediente: 2 cutii ton in suc propriu (bucati sau maruntit) 2 castraveti murati 1 conserva mica de boabe de porumb 2 galbenusuri (unul crud si unul fiert) 100ml...
Ingrediente: un mango copt, care ulteriro va fi spalat, curata de coaja si tocat, ½ de ardei rosu mic si se toaca, o rosie medie-spalata, tocata cubulete si f...
Ingrediente: 5-6 Cartofi intregi 2 Morcovi 100 g Sunca/Bacon/Kaizer/sau orice slanina afumata si cu carne 2 Castraveti murati sau/ (verzi) 3 fire Ceapa verde 2-...
Ingrediente: 1 cana naut, 1/4 de cana telina, 1/4 de cana ardei rosu, gras(tocat), 1/4 de cana cu ceapa, 1/8 de lingurita cu sare, 1/8 de lingurita cu piper ...
Ingrediente: Pentru 6 portii aveti nevoie de: 2 laptuci mici , 2 fructe de kiwi mici si o portocala mica Pentru sos aveti nevoie de: o lingura cu apa, o ling...
Ingrediente: 500 g paste fussili 300 g iaurt 100 g maioneza 200 g porumb 200 g mazare 200 g piept pui 1 ceapa mare tocata 150 g castraveti murati taiati cubulet...
Ingrediente: o conserva fasole , o conserva ton maruntit in suc propriu , 2-3 linguri de sos de rosii , ulei , zeama de lamaie , sare , piper , busuioc...
Ingrediente: 1 borcan de midii(200gr) in suc propriu sau ulei 1ou 100gr ulei pt maioneza 1 varf de cutit de sare 1/2 lamaie sau suc de lamaie dupa gust 5-6 ca...
Ingrediente: 500 g fasole verde 300 g ton O ceapa rosie tocata fin 10 rosii cherii taiate pe jumatate O legatura patrunjel tocata O lamaie sucul si coaja rasa 3 l...
Ingrediente: 500 g piept pui fiert 100 g castraveti murati 50 g ceapa 120 g ulei 50 g cascaval 2 oua 50 g alune nesarate, prajite 100 g maioneza 50 g ciuperci pro...
Ingrediente: 6 cartofi fierti in coaja; o sfecla rosie (mica); un pastarnac; un morcov; 2 linguri cu boabe de porumb conservate; o conserva de macrou; un ou; o li...
Ingrediente: doua conserve cu ton maruntit maioneza doua linguri cu gris fierte in 200 ml apa o ceapa 2-3 castraveti acri piper delikat sau sare patrunjel verde...
mal
Din categoria "ce-si face omu' cu mana lui, SALATA se numeste", astazi preparam si servim impreuna o salata de cruditati.
Este satioasa (da, da, satioasa :) ) , usor de facut si atat de buna incat mai vrei o portie :))
Avem nevoie doar de
Cosuletele de parmezan, le putem umple cu ce vrem noi, pilaf de orez, salata... Incalzim bine tigaia de prajit, taiem o forma rotunda de hirtie de copt, pe care punem parmezan ras si-l lasam la foc potrivit sa se topeasca, atentie sa nu se coloreze p
Varianta moderna este una dintre preferatele mele. Si cu toate ca aseara am fost la Nefertiti cu nepoatele si cu cumnata, eu am comandat o scalopina iar salata bulgareasca a comandat-o Carmen, nepoata mea cea mare. Imi amintesc ca prin 1993-94