Petitchef

Ardei iute in otet cu sau fara sare

Altele
6 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se aseaza ardeii in borcane dupa ce au fost spalati si zvantati.
  • Printre ei se pun catei de usturoi taiati pe jumatate sau intregi, cateva felii de ceapa, bucatele de hrean, boabe de mustar si boabe de piper.
  • Pentru a lua din iuteala este recomandat sa puneti stafide .
  • Zeama se face astfel:
    O treime otet, restul apa si cateva linguri zahar. Pentru cei care nu au restrictie la sare se pune sare dupa gust.
  • Daca locul de depozitare nu este destul de racoros, puteti pune si un pliculet de conservant.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează