Ingrediente: 40 g unt, 1 ceapa, 2 tije telina, 450 g carne vita tocata si condimentata, 150 g pesmet, 1 lingurita seminte fenicul, 200 g smochine uscate toca...
Este o re?et? specifica nordului Italiei, la care eu, ca de obicei, am mai ad?ugat ceva. ?i anume, ciupercile champignion. Ca s? fie cât de cât mai apropiat? gustului nostru (dac? pot spune asta).
Ingrediente pentru 1 persoan?: 1 mu?chi de
Am pornit de la o reteta care a castigat locul al II lea la Festivalul de gatit in aer liber de la Tg Mures, din vara asta, si anume un muschiulet de porc copt in folie de Al, "dezbracat" apoi de folie pentru rumenire, si scaldat intr-un sos de smantana c
Se spala bine-bine cartofii (eu am pus 3 de persoana), fara sa se curete de coaja. Eu am folosit cartofi noi. Se inteapa din loc in loc cu furculita si se pun in cuptorul incins, direct pe gratar, aprox. 1 ora, sau pana furculita patrunde foarte usor in e
... in foietaj. :) O idee draguta de aperitiv cald, povestita de o foarte simpatica prietena si colega de servici. Reteta este extrem de simpla, se consuma in cantitati mici, altfel ni se apleaca :)) insa gustul ... guuustul ... e fabulos. Pentru ca intr