Petitchef

Borek cu branza sarata

Felul principal
6 porții
30 min
30 min
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Am amestecat branza cu ceapa taiata marunt, marunt, cu patrunjelul tocat si cu 2 oua, si am amestecat bine.

    Am topit untul in uleiul de masline. Am uns cate 3 foi de placinta cu unt si la un capat am asezat o parte din umplutura (cam 4 linguri), apoi am rulat foile, obtinand un sul. L-am asezat in centrul tavii unse cu cunt, ca pe un melc. Am repetat procesul, si am pus sulurile formate unul in contnuarea celuilalt, formand o spirala care sa ocupe toata tava. (Poza)

    Am batut celelate 2 oua, am adaugat laptele, si am turnat deasupra placintei.

    Apoi am turnat si 100ml apa minerala peste, si am bagat la cuptor, la foc mediu, pentru 30 de minute... pana s-a facut rumena si frumoasa.


Întrebări:




Comentarii:

24/11/2017

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/05/2015

Geniala

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/08/2013

ARATA NEMAIPOMENIT, VREAU SA O INCERC

(0) (0) Abuz
dserban
dserban, 26/11/2010

Interesant

(0) (0) Abuz
nina46
nina46, 26/11/2010

E cea mai strasnica !bravo cu felicitari !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează