Ingrediente: 200 g. faina 100 g. amidon 180 g. zahar 75 g. unt 80 ml. lapte 160 g. branza mascarpone 1 iaurt de caise (100 g.) 2 oua mari (sau 3 mici ) 1 pliculet...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 3 oua 200 g zahar 150 g unt 250 g branza de vaci 4 linguri suc de portocale 200 g faina 2 linguri amidon 1 praf de copt esenta de vanilie...
Ingrediente: 100 g unt 150 g branza Almette 200 g zahar 3 oua 220 g faina 1 praf de copt esenta de vanilie 100 g ciocolata 150 g frisca lichida Pentru decor: 100 ...
Ingrediente: 250 g branza vaci 4 linguri cu varf nuca cocos doua oua 7 linguri zahar doua linguri cacao un praf de copt putina sare 250-300 ml iaurt doua linguri...
Ingrediente: Blat: 1 cana apa calduta, 1 praf de sare, 100 g unt, 10 g drojdie, faina cat cuprinde Umplutura: 300 g sunca cascaval sau branza, masline, sa...
Nascuta din pura intamplare acum multe secole in urma, cand branza a fost lasata la maturat in pestere, branza albastra reprezinta astazi unul dintre cele mai renumite soiuri de branzeturi din lume, fiind considerata sortimentul de top al branzeturilor.
Ingrediente: Pentru aluat 100 g unt 150 g zahar brun 1 plic zahar vanilat bourbon 6 oua, separate coaja rasa si zeama de la 1 portocala 2 lingurite esenta de vani...