Petitchef

Ciorba cu Cartofi, Vita

7 rețete
Rețetă Bors cu carne de vita

Bors cu carne de vita

(19 voturi), (1) , (13)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 500 g carne vita, 2 cepe, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion, 1ardei, tije de...
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

(245 voturi), (33) , (111)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 300 g carne de vita 1 morcov 1 telina 300 g cartofi curatati 100 g mazare 50 g orez 100 g fasole pastai 1 ceapa 1 praz sare, piper 1 lingura de''...
Rețetă Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

(141 voturi), (21) , (117)
Felul principal Ușor 15 min 1 h 30 m
Ingrediente: Ingrediente pentru 6-8 portii: 1. 600 gr carne de vita pentru ciorba (chiar asa scrie pe ea, de-a gata la caserola) 2. 300 gr morcovi (cam 3...
Rețetă Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

(22 voturi), (3) , (44)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 700 g pulpa vita sau vitel 3 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras 4 cepe 2 linguri bulion sau 250 g suc de rosii 1 l bors de casasau bors la plic...
Rețetă Supa minestrone

Supa minestrone

(29 voturi), (4) , (36)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi zdrobiti 1 ceapa mare taiata fin 2 cani de cartofi taiati cubulete si curatati 1 cana radacina...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

(211 voturi)

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

Rețetă Supa gulas - leves

Supa gulas - leves

(24 voturi), (3) , (37)
Felul principal Foarte ușor 25 min 5 min
Ingrediente: 500 g rasol sau piept de vita, cu os 200 g morcovi 120 g patrunjel 150 g telina 500 g cartofi 2 cepe 5 linguri de ulei 1/2 lingurita pasta de...
Rețetă Bogracs la ceaun

Bogracs la ceaun

(13 voturi), (1) , (3)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 kg carne vita 1 kg carne porc 6 bucati ceapa 6 bucati rosii 2 ardei iuti 1 kg legume 1.5 kg cartofi 2 bucati ardei gras sare, delikat, boia,...



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează