Petitchef

Castane coapte



Acum, pana nu dispar de tot, va fac si eu un pic de pofta cu un bol de castane coapte, proaspat scoase din cuptor :)
Se fac foarte simplu: se cumpara castane comestibile care se spala si apoi li se cresteaza coaja pentru a nu plezni in cuptor. Se pun intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se tin la foc mediu 20-30 min, pana cand cutitul intra usor in miez. Se mananca cu pofta! 
Eu am facut cu ele si un fel de budinca dulce cu cacao dar reteta o las pentru data viitoare.










Comentarii:

03/02/2012

Nu e buna iagh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu crema de castane
Prajitura cu crema de castane
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulada de castane
Rulada de castane
8 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: