Petitchef

Cataif (Kadayif)

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Cum se face:
    Intr-o craticioara pune apa, laptele si zaharul. Fierbe la foc mediu 5 minute Continua sa fierbi, dar la foc foarte mic, 15 minutePune siropul la racit putin.
  • Adauga untul si amesteca pana cand se topeste.
  • Adauga vanilia si lasa siropul sa se raceasca pana cand poti tine degetul inauntruToarna siropul peste taietei si lasa pana ce se raceste bine, iar siropul este absorbit.
  • Taieteii trebuie sa se inmoaie, dar nu foarte tare. Pune putina frisca deasupra si presara cu nuca.

C Cooking with my soul

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Crinkle cake cu brânză de capră și miere
Crinkle cake cu brânză de capră și miere
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Biluțe de ricotta pentru aperitiv!
Biluțe de ricotta pentru aperitiv!
12 porții
10 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bilute energizante cu caise
Bilute energizante cu caise
6 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mikados
Mikados
18 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează