Petitchef

Ceapa umpluta cu carne si bechamel


Ingrediente:
250 g carne tocata
3-4 cepe potrivite
1 albus de ou
ulei de masline
sare, piper, patrunjel
branza rasa ( eu am pus enmental)

Pentru bechamel:
40 g faina
40 g margarina
450 ml lapte
nucsoara, sare


Preparare:
Cepele se curata, se taie pe jumatate si se desfac in foi. Partea din mijloc se toaca si se prajeste in putin ulei la foc mic, se adauga carnea, sare, piper si patrunjel tocat si se lasa sa se faca la foc incet. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, pe urma se adauga un albus de ou si se amesteca bine. Se umple foile de ceapa cu aceasta umplutura si se asaza intr-o tava pentru cuptor. Se pregateste sosul bechamel (modul de preparare aici) si se toarna peste ceapa. Se presara cu branza rasa si se pune la cuptor 15 minute la 185ºC, pe urma 5-10 minute pe pozitia gratinat.








Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ceapa umpluta cu carne si bechamel
Ceapa umpluta cu carne si bechamel
4 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ceapa umpluta pe salata de linte
Ceapa umpluta pe salata de linte
2 porții
1h30m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Burger
Burger
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCeapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: