Ingrediente: 500 g morcovi 3 oua 6 lg faina 3-4 firede marar 3-4 fire de patrunjel 2 catei de usturoi maruntiti sare, piper, dupa gust 1 lg paprica dulce 1/2...
Ingrediente: 500g carne tocata de vita spaghete integrale o conserva rosii in bulion un ardei rosu un morcov o ceapa un ou o legatura patrunjel sare si piper
Ingrediente: 500 g carne tocata amestec vita si porc 2 cepe Cativa catei de usturoi 1 cartof mic 1 morcov ½ legatura patrunjel 1 ou mare Vegeta Cimbru uscat...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: O CEAPA 5 CATEI DE USTUROI O LEGATURA MARAR O LEGATURA PATRUNJEL UN CARTOF MEDIU 250 GR.MORCOVI 100 GR.OREZ 250 GR.CIUPERCI 2 OUA SARE SI PIPER...
Ingrediente: cca 400 g carne de vita+porc un ou ceapa un morcov patrunjel marar 3-4 linguri de parmezan ras o felie de piine inmuiata si scursa de apa un catel...
Ingrediente: un piept de pui dezosat un morcov potrivit un cartof mare 2 catei de usturoi un ou 3-4 linguri pesmet patrunjel marar o lingura bulion condimente
Ingrediente: pentru compozitie:1/2 kg carne tocata de pui ( eu folosesc doar pieptul de pui), 1 ou,1 ceapa,1 morcov,patrunjel,cimbru, miezul de la o felie de...
Ingrediente: 500 g carne de porc sau/și vită, 2 dovlecei, 1 ceapă mare, 1 cartof, 1 morcov, 3 căței de usturoi, 2 ouă, 1 legătură pătrunjel, 1 legătură mărar,...
Ingrediente: 200 g naut fiert 2 morcovi 1 cartof mare 1 ou 1 ceapa 5 catei usturoi sare piper 1 legatura de patrunjel putin bicarbonat 1 lingurita zeama de lamaie.
Ingrediente: 500 g carne de vita+porc 150 g paine alba 2 oua 100 g morcov 50 g ceapa 2 catei de usturoi 1/2 leg patrunjel 1/2 leg marar sare ulei ptr prajit...
Ingrediente: 1 stiuca 1 ceapa mare 1 ou 4 catei de usturoi, tocati alge marine deshidratate cantitate dupa preferinta marar, patrunjel, sare, piper, dupa gust...
Ingrediente: 3 buc morcov, 150 g cascaval, 3 buc ceapa, 2 legaturi patrunjel verde, 300 g faina, un praf de bicarbonat de sodiu, 100 ml apa, o lingurita boia...
Ingrediente: 1 kg. peste fiert 300 g.peste crud 500 g. ceapa 300 g. morcovi 200 g. cartofi faina sau pesmet usturoi, dupa gust patrunjel verde si marar sare,...