Petitchef

Chips-uri din sfecla rosie

Taiem felii foarte subtiri de sfecla, folosind un cutit sau un dispozitiv pentru curatat legume. Incalzim cuptorul, din timp, sa fie foarte incins. Trecem feliile de sfecla prin ulei si sare.
Asezam feliile una cate una in tava de la aragaz, pe hartie de copt si le coacem pana par uscate (focul la cuptor va fi mai mic), apoi l eintoarcem pe cealalta parte.
Se pot servi ca gustare, cu diferite sosuri, sau ca garnitura.







Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Paine cu sfecla rosie
Paine cu sfecla rosie
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Borș de sfeclă roșie
Borș de sfeclă roșie
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Verina cu rucola si sfecla rosie
Verina cu rucola si sfecla rosie
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Totul despre Sfecla Rosie!Totul despre Sfecla Rosie!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaCum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: