Ciorbă de cartofi cu praz
9 rețete

Bors de praz
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 4 fire mari de praz 1 morcov destul de mare 1/2 telina potrivita 1/2 ardei gras mare 2 cartofi potriviti suc de rosii dupa dorinta fiecaruia bors...

Ciorba taraneasca de vacuta
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 300 g carne de vita 1 morcov 1 telina 300 g cartofi curatati 100 g mazare 50 g orez 100 g fasole pastai 1 ceapa 1 praz sare, piper 1 lingura de''...

Ciorba de legume ardeleneasca
Felul principal Foarte ușor 15 min 30 min
Ingrediente: 2 morcovi 2 ardei grasi O telina Un dovlecel Un praz 200 g varza alba 3 cartofi 100 g rosii proaspete sau in bulion 400 ml zeama varza 50 ml ulei...

Supa crema de usturoi cu legume
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 4 cartofi curatati de coaja si taiati 1 morcov curatat si taiat rondele 1 ceapa taiata in jumatate 1 bucata de praz frunze de telina sau 100-150g...

Bors rusesc
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 1 kg carne cu oase 2 sfecle rosii mici o telina mica 1 morcov, - jumatate de varza mica 2 cartofi, 2 cepe, 100 g mazare 1 fir de praz mediu 1 l...

Supa-crema de legume
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 2 morcovi 1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 1 telina 2 fire praz(partea alba) 1 ardei 5-6 ciupercute 2-3 rosii 1 vf l-ta pasta ardei iute,...

Supa- crema de chicons (supa-crema de andive) reteta belgiana
Felul principal Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: 4 chicons (andive), 2 cepe, partea alba de la un praz mare, 2 cartofi mari, 100 g frisca lichida, marar sau patrunjel, 2-3 catei de usturoi, o...

Supa vichyssoise cu dovlecel
Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 3 linguri ulei de masline 1 lingura de unt 3 fire mari de praz tocate, partea alba si verde 2 dovlecei maricei tocati 7 cartofi medii curatati de...

Ciorba de legume cu orez
Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 dovlecel mai mic, 3 cartofi, 1- ardei gras verde, bulion, 200 g orez, 1 ceapa, 1 praz , leustean, ulei, sare, piper.