Petitchef

Ciuperci cu Tagliatelle

6 rețete
Rețetă Tagliatelle cu ciuperci si smantana

Tagliatelle cu ciuperci si smantana

(133 voturi) , (13) , (119)
Felul principal Ușor 10 min 10 min
Ingrediente: 400 grame tagliatelle cu ou 350 grame ciuperci champignon, taiate fin 100 grame smantana, nu prea grasa 1 lingura unt ( eu am folosit 1 lingura de ghe...
Rețetă Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci si trufe negre

Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci si trufe negre

(19 voturi) , (7)
Felul principal Foarte ușor 1 oră 25 min
Ingrediente: 400 - 500 g tagliatelle 50 g unt 1 ceapa taiata marunt 300 g ciuperci champinon 400 ml smantana dulce 100 g parmezan razuit 1 trufa neagra (optional...
Rețetă Tagliatelle cu ficatei

Tagliatelle cu ficatei

(21 voturi) , (69)
Felul principal Ușor 5 min 20 min
Ingrediente: 500 gr ficatei 1 pachet tagliatelle 100 ml vin alb 2 ciuperci medii 1 lingura pasta rosii 1 ceapa mica 2 frunze salvie 50 gr unt (+1 linguri ul...
Rețetă Tagliatelle cu creveti si scoici

Tagliatelle cu creveti si scoici

(10 voturi) , (2) , (21)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 300 g tagliatelle 2 catei usturoi pisati O ceapa tocata marunt 200 g rosii la conserva 10 rosii cherry 1 litru supa de pui 200 g creveti 200 g scoic...
Rețetă Tagliatelle cu legume

Tagliatelle cu legume

(7 voturi) , (1) , (4)
Felul principal Foarte ușor 12 min 20 min
Ingrediente: 300 g paste un dovlecel un morcov 100 gr ciuperci ardei 1 ou fiert 2 linguri ulei masline busuioc oregano sare,piper Sos: 50 g cascaval ras 3 cuburi...
Ciupercile și bucătăria românească

Ciupercile și bucătăria românească

(449 voturi) , (43 comentarii)

Ciupercile sunt un aliment gustos și valoros ce poate înlocui cu brio carnea în alimentația din perioada postului sau în alimentație vegetariană. Proteinele, mineralele și vitaminele conținute de ciuperci oferă organismului energie, iar aroma specială a acestora...

Rețetă Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci

Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci

(2 voturi) , (3)
Ingrediente: un kg calamari 500 g mân?t?rci sau ciuperci albe 250 g smântân? 300 g creve?i decortica?i ulei Mod de preparare: Pr?ji?i ciupercile singure, cu pu?in ulei ?i cu un c??el de usturoi. Separat, pune?i la pr?jit ?i calamarii, tot cu ulei ?i



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.