Petitchef

Cocktail Whiskey Sour



Ingrediente: 4/10 bourbon whiskey, 4/10 suc proaspat de lamaie, 2/10 sirop de zahar, cateva picaturi de albus de ou.

Mod de Preparare:
Se amestec? energic în shaker, cu ghea?? sf?râmat?, toate ingre­dientele ??i se toarn? în pahar. Se decoreaz? cu cirea?? conservat? în alcool. Câteva sfaturi pentru reu?ita re?etei mai întâi, ghea?a trebuie s? fie abia scoas? din congelator ca s? nu se topeasc? prea repede, în ce prive?te albu?ul, se g?se?te în comer? un lichid ob?inut din el, prezentând un avantaj important folosirea sa în amestec face o spum? groas? ?i compact?, f?r? a schimba gustul compozi?iei.


Imagini preparare













Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Vara este momentul perfect pentru cocktail-uri! Vara este momentul perfect pentru cocktail-uri!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei