Petitchef

Sos cu Cod

6 rețete
Rețetă Cod prajit cu sos pesto de castraveti

Cod prajit cu sos pesto de castraveti

(54 voturi), (5) , (35)
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 4-5 fileuri de cod sau orice alt peste alb pesmet japonez Panko 1-2 albusuri de ou sare, piper ulei penru prajit PESTO DE CASTRAVETI: 1 castravete...
Rețetă Cod la cuptor in sos de bulion

Cod la cuptor in sos de bulion

(39 voturi), (6) , (3)
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 4 bucati de cod 3-4 linguri de ulei 10 boabe de piper 4 foi de dafin 1 cub vegeta 3 linguri de bulion o ceasca cu vin alb usturoi sare
Rețetă Peste cu sos de rosii si masline

Peste cu sos de rosii si masline

(35 voturi), (2) , (103)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 800 g file de cod, taiata in 4 bucati 6-7 linguri de ulei de msline 1-2 catei de usturoi, tocat 2 linguri de pasta de tomate rosii decojite la...
Rețetă Peste prajit cu sos de ciuperci

Peste prajit cu sos de ciuperci

(15 voturi), (1) , (19)
Felul principal Foarte ușor 15 min 30 min
Ingrediente: 800 g. de cod Sosul de ciuperci: 300 g ciuperci champignon 1 tulpini de praz 2 catei de usturoi 2 lg smantana zeama de ciuperci(cub) ulei de...
Rețetă Peste cu sos meunière si sote de morcovi

Peste cu sos meunière si sote de morcovi

(9 voturi), (2) , (7)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 800 g. de cod - Sosul meunière: 150-200 g unt 3 linguri suc de lamai 1- 2 legaturi patrunjel verde 2 fire ceapa verde 2 lg de smantana sare piper...
Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

(113 voturi)

Peștele este un aliment complex care conține proteine de calitate, omega-3, fosfor, calciu, iod și vitaminele B6,B12 și vitamina D. Se recomandă consumarea cu regularitate a acestui aliment sănătos și bogat în elemente esențiale organismului uman.

Rețetă File de cod cu sos Meuniere

File de cod cu sos Meuniere

(15 voturi), (3) , (2)
File-ul de cod, uscat bine cu prosop de hartie, se sareaza si se lasa o jumatate de ora sa se odihneasca. Apoi se da prin faina si se prajeste in unt sau ulei, pana prinde crusta si se maroneste usor. Pt sos Meuniere : topim 2 LG unt, fara sa-l fierb



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează