Petitchef

Cod cu sos

6 rețete
Rețetă Cod prajit cu sos pesto de castraveti

Cod prajit cu sos pesto de castraveti

(54 voturi), (5) , (33)
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 4-5 fileuri de cod sau orice alt peste alb pesmet japonez Panko 1-2 albusuri de ou sare, piper ulei penru prajit PESTO DE CASTRAVETI: 1 castravete ...
Rețetă Cod la cuptor in sos de bulion

Cod la cuptor in sos de bulion

(39 voturi), (6) , (3)
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 4 bucati de cod 3-4 linguri de ulei 10 boabe de piper 4 foi de dafin 1 cub vegeta 3 linguri de bulion o ceasca cu vin alb usturoi sare...
Rețetă Peste cu sos de rosii si masline

Peste cu sos de rosii si masline

(33 voturi), (2) , (101)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 800 g file de cod, taiata in 4 bucati 6-7 linguri de ulei de msline 1-2 catei de usturoi, tocat 2 linguri de pasta de tomate rosii decojite la cutie ...
Rețetă Peste prajit cu sos de ciuperci

Peste prajit cu sos de ciuperci

(12 voturi), (1) , (16)
Felul principal Foarte ușor 15 min 30 min
Ingrediente: 800 g. de cod Sosul de ciuperci: 300 g ciuperci champignon 1 tulpini de praz 2 catei de usturoi 2 lg smantana zeama de ciuperci(cub) ...
Rețetă Peste cu sos meunière si sote de morcovi

Peste cu sos meunière si sote de morcovi

(8 voturi), (2) , (3)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 800 g. de cod - Sosul meunière: 150-200 g unt 3 linguri suc de lamai 1- 2 legaturi patrunjel verde 2 fire ceapa verde 2 lg de smantana sare...
Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

(119 voturi), (9 comentarii)

Peștele este un aliment complex care conține proteine de calitate, omega-3, fosfor, calciu, iod și vitaminele B6,B12 și vitamina D. Se recomandă consumarea cu regularitate a acestui aliment sănătos și bogat în elemente esențiale organismului uman.

Rețetă File de cod cu sos Meuniere

File de cod cu sos Meuniere

(15 voturi), (3) , (2)
File-ul de cod, uscat bine cu prosop de hartie, se sareaza si se lasa o jumatate de ora sa se odihneasca. Apoi se da prin faina si se prajeste in unt sau ulei, pana prinde crusta si se maroneste usor. Pt sos Meuniere : topim 2 LG unt, fara sa-l fierb



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.