Petitchef

Cotlet de porc cu usturoi si ceapa



Ingrediente:

1 linguri?? de zah?r granulat
2 linguri de sos de pe?te
1 Ceapa
4 cui?oare
usturoi
1 linguri?? ulei
4 bucati de cotlet de porc f?r? os

Mod de preparare:

Fa un amestec din sare, zah?r, sos de pe?te, ceap? tocat?, usturoi tocat si ulei.
Se toarn? peste cotlete într-un vas de mic? adâncime.
Se lasa la marinat 3 - 4 ore.
Se coc într-un cuptor incalzit la350 grade timp de 45 -60 de minute .
Se taie cotletul bucati inainte de servire. Se serveste cu garnitura de legume.








Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cotlet de porc cu ciuperci la cuptor
Cotlet de porc cu ciuperci la cuptor
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu ciuperci
Cotlet de porc cu ciuperci
2 porții
45 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Cotlet de porc la gratar (marinat in sos de soia)
Cotlet de porc la gratar (marinat in sos de soia)
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu usturoi si bulion
Cotlet de porc cu usturoi si bulion
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar (reteta video)
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar (reteta video)
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crudCeapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: