Petitchef

Cotlet de porc la cuptor



Ingrediente:
1kg cotlet de porc cu os
1 cana sup? crem? de ciuperci (plic)
2 cepe
1 / 4 pahar ap?
condimente

Mod de preparare:

Cotletul se taie in bucati, se condimenteaza(dupa gustul fiecaruia)si se prajeste in tigaie pana devine auriu.
Se amestec? supa crem? de ciuperci cu ceapa taiata marunt si cu apa formand un sos.
Se pune cotletul si sosul(sosul ar trebui s? acopere carnea)la cuptor.
Coace?i în cuptor la 350 de grade timp de 2 ore.
Se serve?te cu garnitura de orez si optional cu brocoli fiert.








Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cotlet de porc cu ciuperci la cuptor
Cotlet de porc cu ciuperci la cuptor
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cotlet de porc la cuptor
Cotlet de porc la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: