Petitchef

Cum se prepara peste la gratar cu sos tartar


Ingrediente:

4 white fish fillets
3 tbsp vegetable oil
4 tbsp dijon mustard
4 tbsp breadcrumbs
salt and pepper
for the tartare sauce:
250 ml mayonnaise
2 tbsp cornichons (baby gherkins), chopped
½ an onion, finely chopped
1 tbsp chopped capers
2 tbsp parsley, finely chopped
1 tsp mustard
the juice of a small lemon
1 bowl
1 spoon
1 non stick frying pan
1 metal spatula

 
Peste crocant la gratar servit alaturi de minunatul sos tartar
 


Cum se prepara peste la gratar cu sos tartar
© 2009 Restaurante de Lux. Toate drepturile rezervate.






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăCel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: