Petitchef

Aspic racoritor

Desert
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1/2 pepene rosu

300 ml vin spumos dulce

20 g gelatina

100 g zahar

coaja de lamaie sau portocala

frunze de menta

Preparare

  • Cu ajutorul linguritei de inghetata scoti bulgarasi de miez de pepene si ii asezi in patru castronele potrivite.Separat asezi gelatina la inmuiat in apa calduta ,apoi o strecori si o amesteci cu jumatate din cantitatea de vin spumos .In restul vinului topesti zaharul ,dupa care amesteci cele doua compoziti.
  • Adaugi peste bulgarasii de pepene rosu coaja de lamaie sau de portocala, cateva frune de menta aromata si torni peste ele vinul spumos cu gelatina .Lasi la frigider peste noapte .
  • Scufunzi o secunda fundul fiecarui castronel in apa fierbinte , rastorni aspicul cu fructe si servesti imediat.

Poze

Aspic racoritor, poza 1
Aspic racoritor, poza 2
Aspic racoritor, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos racoritor
Sos racoritor
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aspic cu fructe
Aspic cu fructe
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cocktail racoritor de neuitat: granita de lamaie
Cocktail racoritor de neuitat: granita de lamaie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Vin fiert - Petitchef
Vin fiert - Petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2h10m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mojito cubanez
Mojito cubanez
1 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei