Petitchef

Bavareza cu capsune

Desert
8 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se freaca galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Se adauga laptele si se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa putin.
  • Se adauga in amestecul de oua dupa ce s-a mai racit un pic.Se lasa sa se raceasca.Se mixeaza 700 g de capsuni.
  • Se amesteca cu galbenusurile, apoi se adauga frisca si se amesteca incet.Se inmoaie piscoturile in zeama de lamaie indulcita si se asaza in forma rotunda.
  • Se pune jumatate din compozitie peste piscoturi, apoi se adauga capsunile intregi.Se pune restul de crema si se baga la frigider cel putin 4 ore sau peste noapte, recomandat.Se decoreaza cu capsuni sau cu ce doriti.

Rețete inrudite

YouTube

Sarlota cu capsune



Poze

Bavareza cu capsune
Bavareza cu capsune - poza 2
Bavareza cu capsune - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarlota cu capsune
Sarlota cu capsune
8 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Milkshake vegan cu zmeura si capsune
Milkshake vegan cu zmeura si capsune
1 porții
10 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
4 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3 h 20 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Verrine tiramisu cu capsune
Verrine tiramisu cu capsune
3 porții
4 h 30 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Milkshake cu zmeura si capsune
Milkshake cu zmeura si capsune
1 porții
5 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

10 retete cu...capsune 10 retete cu...capsune

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează