Petitchef

Bomboane bio cu caju si cacao

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250g caju inmuiat

cacao (dupa gust)

miere (dupa gust),

15g scortisoara,

(optional daca e nevoie de mai multa consistenta -psyllium),

100g alune macinate sau cacao pentru tavaleala

Preparare

  • 1. Adaugati in blender ingredientele si amestecati pana devin o pasta omogena.
    2. Pregatiti bilute de marime potrivita.
    3. Tavaliti-le prin alunele macinate si aranjati-le creativ pe un platou colorat.



Comentarii:

11/08/2015

Sunt bune

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/08/2015

Adevarat BIO

(0) (0) Abuz
11/08/2015

Nu stiu ce este caju.

(0) (0) Abuz
11/08/2015

Reteta vegan.

(0) (0) Abuz
11/08/2015

Alune sau cacao pentru tavaleala? Dar ce, bomboanele tale sunt afrodisiace?

(0) (0) Abuz
15/05/2013

Gustoase si sanatoase!

(0) (0) Abuz
13/05/2013

Strane.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Bomboane braziliene
Bomboane braziliene
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bomboane caramel-toffee
Bomboane caramel-toffee
5 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bomboane crude de ciocolata
Bomboane crude de ciocolata
4 porții
30 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Bomboane cu alune
Bomboane cu alune
10 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Biscuiti vienezi
Biscuiti vienezi
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Caju – nici nuca, nici fructCaju – nici nuca, nici fruct

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: