Petitchef

Briose cu ciocolata cu palarie de cocos

Desert
4 porții
35 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

ALUAT:

260 g faina

60 g fulgi de cocos

3 linguri cacao

2 lingurite praf de copt

1/ 2 lingurita bicarbonat de sodiu

1 ou

90 g miere fluida

80 ml ulei

250 g lapte batut


Crema de cocos:

1 plic praf de budinca cu gust de vanilie

350 ml lapte

100 g fulgi de cocos mici

4 linguri de zahar

1 lingurita esenta de vanilie

1 lingura unt

20 - 30 g fulgi de ciocolata

Preparare

  • Se incinge cuptorul la 180 grade.Se tapeteaza cu mansete de hartie o forma de briose
    Se amesteca faina cu fulgi de cocos, cacao, praf de copt si bicarbonat.
  • Se incinge cuptorul la 180 grade.Se tapeteaza cu mansete de hartie o forma de briose
    Se amesteca faina cu fulgi de cocos, cacao, praf de copt si bicarbonat.
  • Se prepara o budinca din praf, lapte si zahar, conform ambalajului. Se inglobeaza fulgii de cocos mici, vanilia si untul.
  • Se lasa sa se raceasca si se asaza pe briose.Se presara fulgii de ciocolata





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Briose englezesti
Briose englezesti
15 porții
2 ore
Ușor
Rețetă Chec cu ciocolata si pere
Chec cu ciocolata si pere
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!Deserturi cu nuca de cocosDeserturi cu nuca de cocosCiocolata neagra, dulcele permisCiocolata neagra, dulcele permis

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: