Petitchef

Briose cu cirese negre

Desert
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
80 g unt topit

100 g zahar

2 plicuri zahar vanilat

2 oua

200 g iaurt

200 g faina

sare

4 linguri rom

2 lingurite praf de copt

200 g cirese negre


zahar praf

Preparare

  • Se amesteca untul cu zahar, zahar vanilat, un praf de sare, oua, iaurt si rom;se inglobeaza faina amestecata cu praful de copt.
  • Se pun in tava de muffins suporturile de hartie. In fiecare se aseaza, cu lingura, cate doua - trei linguri de aluat. Se da tava la cuptor .
  • Cand briosele sunt coapte pe jumatate se pun ciresele, curatate de codite si samburi, cate 4 sau 5 in fiecare forma si se mai lasa la cuptor pana se coc. In total aprox. 20 min.
  • Pentru ornare preparat o glazura din zeama stoarsa de la o lamaie si zahar praf.

Poze

BRIOSE CU CIRESE NEGRE, poza 1BRIOSE CU CIRESE NEGRE, poza 2BRIOSE CU CIRESE NEGRE, poza 3BRIOSE CU CIRESE NEGRE, poza 4BRIOSE CU CIRESE NEGRE, poza 5BRIOSE CU CIRESE NEGRE, poza 6
A adi`s blog





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Briose englezesti
Briose englezesti
15 porții
2 ore
Ușor
Rețetă Mini clafoutis cu cirese, fara gluten
Mini clafoutis cu cirese, fara gluten
4 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Briose cu cirese si ciocolata
Briose cu cirese si ciocolata
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Briose cu banane, nuca de cocos si cirese uscate
Briose cu banane, nuca de cocos si cirese uscate
12 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Briose cu cirese si crema de sampanie
Briose cu cirese si crema de sampanie
15 porții
1h10m
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Secretele Coacazelor NegreSecretele Coacazelor Negre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: