A folosit jumatate din cantitati. Intr-un bol, mixam bine oul cu zaharul si cu zaharul burbonel-juma de plic ca e f concentrat se inglobeaza si uleiul putin cate putin. iaurtul, coaja/esenta de lamaie.
Se adauga faina amestecata impreuna cu praful de copt. a folosit o tava de silicon, pe care am uns-o cu putin ulei, am tapetat-o cu faina.
A pus cu limgura din compozitie...nu umpleti toata forma ca vor creste la copt a pus visinele desupra usor tavalite prin faina a dat la copt in cuptorul preincalzit 25 minute.
Cand s-au racit le-am pudrat cu zahar sun f pufoase si bune a doua zi sunt la fel de bune.
Comentarii (16):
Perfect!
Arata super
Cred ca sunt excelente
Voi incerca,neaparat...!
Super reteta bravoooooooo
Foarte bun...
Nu ne arati cum sa facem
EXCELENT
Superrrrrrrrr
Eu n-am vazut niciodata "visine pufoase", am vazut briose pufoase cu visine; da? scrieti corect daca tot postati retete!