Petitchef

Cascaval pane

Desert
2 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
400 g. cascaval

faina

pesmet

2 oua

sare,piper

ulei-pentru prajit

Preparare

  • Taiem o felie groasa de cascaval pe diagonala, astfel incat sa obtinem 2 bucati; trebuie ca acesta sa fie rece, astfel incat sa nu avem surpriza ca la prajire sa ni se topeasca.
  • Bucatile de cascaval le tavalim bine , bine prin faina, apoi le trecem prin ou, si la final prin pesmet ; repetam operatiunea ou-pesmet de cca 2-3 ori, pentru a obtine o imbracatura frumoasa pentru cascavalul nostru in amestecul de oua batute se pune sare si piper dupa gust.
  • Cascavalul panetat se pune la prajit in baie de ulei incins, pentru cca 10-15 minute, avand grija sa il intoarcem de pe-o parte pe alta, pana capata o culoare aurie.
  • Cand este facut, se pune la scurs pe niste prosoape de hartie, ca sa fie absorbit surplusul de ulei.

Poze

CASCAVAL PANE, poza 1CASCAVAL PANE, poza 2



Comentarii:

di, 30/03/2018

Usoara si superba

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cascaval pane
Cascaval pane
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Cascaval pane cu piure de cartofi
Cascaval pane cu piure de cartofi
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Cașcaval pane
Cașcaval pane
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: