Merele se curăță de coajă, se înlătură cotorul și se taie în bucățele mici (foarte mici). Se pudrează cu scorțișoară și nucșoară și se amestecă ușor. Batem spumă albușurile cu un praf de sare. Adăugăm zahărul treptat și batem bine până obținem o spumă tare. Adăugăm făina cernută cu praful de copt și amestecăm bine până la încorporare. Adăugăm merele și amestecăm ușor cu o lingură. Compoziția se pune în 2 tăvi de chec bine unse cu unt. Se coc la 180 grade C pentru 30-40 min sau până se rumenesc ușor deasupra și trec testul cu scobitoarea. Checul se servește după ce s-a răcit. Poftă bună!
Comentarii (14):
Super!!!!!
Comentariulbravo tău:
Comentariul tău:
Eeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiii si merele se invinetesc si mai ales nui crescut delok
O reteta simpla dar o so incerc
Asa e, cui nu i place cum arata sa nu incerce
Pentru cei carora nu le place aspectul, sa nu o incerce!!!
Preferata noastra, desertu cu mere :)
O reteta simpla si cred ca este foarte gustoasa
Ce urat arata............