Petitchef

Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)

Desert
8 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Pentru blat:

300 g biscuiti

200 g unt topit

2 linguri zahar


Pentru crema de branza:

5 cutii branza Philadelphia

200 g frisca lichida

2 pachete gelatina pentru prajituri

4 linguri zahar

400 g fructe de padure

Preparare

  • Punem in vasul robotului de bucatarie biscuitii si ii macinam marunt. Adaugam untul topit si zaharul si omogenizam.
  • Intr-o forma de tort cu marginile detasabile asezam compozitia si o nivelam. Stratul format nu ar trebui sa aiba mai mult de 1 cm grosime. Dam vasul la frigider. Untul se va intari si se va forma baza pentru crema de branza.
  • Urmatorul pas este prepararea cremei de branza. Inmuiem gelatina pentru 10 minute in apa si apoi o incalzim usor fara a o fierbe. In vasul aceluiasi robot de bucatarie , mixam crema de branza cu zaharul, adaugam gelatina si frisca batuta.
  • A avut gelatina colorata in "stoc" si cu asta am defilat. Pana la urma a fost ok pentru ca a dat si o nuanta frumoasa cheesecake-ului.
  • Incorporam si fructele de padure intregi , turnam peste blatul de biscuiti si introducem la frigider pentru 3-4 ore.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cheesecake cu fructe de padure
Cheesecake cu fructe de padure
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cheesecake cu fructe de padure si ciocolata
Cheesecake cu fructe de padure si ciocolata
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)
Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)
8 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Cheesecake japonez
Cheesecake japonez
8 porții
50 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cheesecake cu lamaie fara coacere
Cheesecake cu lamaie fara coacere
10 porții
3h30m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.