Petitchef

"corabioare" cu crema de peste afumat

Desert
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 lamai

1/2 file macrou afumat

200 g. branza de vaci

2 linguri ulei de masline

50 g. nuca (optional)

sare, piper

1 lingura smantana

zeama de lamaie

Preparare

  • Branza dulce se lasa la scurs daca e prea zemoasa. Se mixeaza apoi cu ulei de masline pana se obtine o compozitie cremoasa. Se curata pestele afumat de pielita si oase. Se marunteste cu o furculita .
  • Se incorporeaza fileul de peste in crema de branza, se adauga nuca macinata, sare, piper, un pic de zeama de lamaie si smantana .
  • Se taie lamaile pe jumatate si se golesc, facand cu ocazia asta si-o delicioasa limonada exact cum a facut aici: Oua umplute.
  • Se umplu "corabioarele" cu crema de peste afumat si se servesc imediat, alaturi de un pahar cu vin alb.

Poze

Corabioare cu crema de peste afumat, poza 1Corabioare cu crema de peste afumat, poza 2Corabioare cu crema de peste afumat, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Crema de peste
Crema de peste
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Corabioare din vinete
Corabioare din vinete
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu cremă de somon afumat
Tartine cu cremă de somon afumat
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Desert crema vegana
Desert crema vegana
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Despre conservele de pesteDespre conservele de pesteCum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: