Petitchef

Cornulete cu mere si dulceata de capsuni

Desert
15 porții
1 oră
30 min
Ușor
:)

Ingrediente

Numarul de porții: 15
Aluat : 500 g faina, 25 g drojdie, 250 ml apa calda, 2 oua, 200 g zahar, 50 ml ulei,sare.

Umplutura : 1 borcan dulceata de capsuni, 1 mar mare (570g).

Preparare

  • Aluat : Se amesteca drojdia cu 3 linguri de apa, 2 linguri de zahar si 2 linguri de faina si se lasa deoparte 12 minute. Se amesteca faina cu sarea, ouale, uleiul, apa, zaharul si maiaua. Se framanta si se mai pune faina apoi se lasa sa creasca o ora.
  • Umplutura : Se da marul pe razatoare si se scurge de zeama.
  • Cand aluatul e gata se taie in bucati. Pe unele se pune dulceata si pe unele mar. Se ruleaza si se coc 30 de minute la 180 grade. Se pudreaza cu zahar pudra.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cornulete simple cu dulceata
Cornulete simple cu dulceata
2 porții
27 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cornulete cu mere (gem) din aluat cu bors
Cornulete cu mere (gem) din aluat cu bors
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cornulete cu dulceata
Cornulete cu dulceata
8 porții
55 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Placinta englezeasca cu mere
Placinta englezeasca cu mere
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tarta cu capsuni si crema de patiserie
Tarta cu capsuni si crema de patiserie
10 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Beneficiile otetului de mereBeneficiile otetului de mereMere in caramel – amintiri dulci ale copilarieiMere in caramel – amintiri dulci ale copilarieiStrudelul cu mere - specialitate vienezaStrudelul cu mere - specialitate vieneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: